ĐOKOVIĆ JE FAVORIT ZA TITULU TORINU: Optimistične prognoze legende! Evo šta kažu KVOTE!

Autor:

Sport

16.11.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakomplikovalo se na Završnom masteru.

ĐOKOVIĆ JE FAVORIT ZA TITULU TORINU: Optimistične prognoze legende! Evo šta kažu KVOTE!

Foto: Tanjug/AP

Sudbinu Novaka Đokovića oko plasmana u polufinale Završnog mastersa u Torinu odlučiće duel između Janika Sinera i Holgera Runea. Srbinu odgovara pobeda Sinera, nakon što je u poslednjem kolu Zelene grupe sa 2:1 savladao Huberta Hurkača.

Situacija u grupi se zakomplikovalo kada je Novak poražen od Sinera (2:1), a zatim i kada je Đoković dobio 2:1 Hurkača, tako da sada Rune trijumfom može da izbaci Đokovića koji ga je savladao na startu takmičenja (2:1).

Uprkos tome što se trenutno igra meč Siner - Rune, Novak je i dalje glavni favorit za sedmu titulu na prestižnom turniru. Barem prema izjavama legendarne Frančeske Skijavone.

- Po mom mišljenju Đoković nije favorit da osvoji završni masters. Ali ima mogućnost da uz snagu i koncentraciju zaigra bolje. Meč koji je odigrao juče (protiv Sinera) mogao bi da mu omogoući da u drugačijem duhu zaigra u polufinalu, ukoliko do njega dođe - rekla je Skijavone za "Skaj sport".

Potom je govorila o Janiku Sineru, prvom Italijanu u polufinalu Završnog mastersa.

- On i njegov trener Simone Vagnozi su veoma kompaktni. Ima veoma važan kvalitet - hrabrost. Protiv Đokovića imao je hrabrost, posebno dobro igrao. Servis i tehničke promene koje pravi su važne. On je čovek koji brine o svakom detalju i to pravi razliku - kaže.

Svoj sud dale i svetske kladionice! Naime, pobeda Sinera pre meča vrednovala se kvotom 1.45, dok je na protivnika kvota 2.75. Praktično, ovo su kvote da Novak prolazi u polufinale ili da se oprašta od turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading