PLJUŠTE ČESTITKE ZA NOVAKA: Oglasio se državni vrh Srbije i Republike Srpske

Autor:

Sport

05.11.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je, podsetimo, osvojio masters u Parizu

PLJUŠTE ČESTITKE ZA NOVAKA: Oglasio se državni vrh Srbije i Republike Srpske

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću na osvojenom mastersu u Parizu.

- Čestitam Novaku Đokoviću na maestralno osvojenom turniru u Parizu i 40. masters tituli u karijeri! Još jednom ste pokazali da ste najbolji među najboljima i da je samo nebo granica za naporan rad i čvrst karakter - naveo je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" i dodao:

"Želim Vam da još dugo ostanete na vrhu sveta i budete ono što jeste, veliki šampion, na ponos i radost Srbije i svih naših građana".

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić pridružio se čestitkama.

- Dragi Novače, čestitam Vam na veličanstvenoj pobedi na turniru u Parizu i osvajanju 40. masters titule u karijeri! Za Vas granice ne postoje! Vaš borbeni duh je zadivljujuć i nesalomiv, a Vaša igra majstorska! Nastavite da ispisujete nove stranice istorije belog sporta, na ponos Srbije i srpskog naroda - navodi se u poruci Dačića, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova.

Oglasio se i Milorad Dodik, Predsednik Republike Srpske. On je istakao da je Đoković tokom celog turnira dominantnom i impresivnom igrom na terenu, kao i briljantnom strategijom, ostvario fantastičan uspeh i omogućio brojnim navijačima u RS, ali i širom sveta, istinske trenutke sreće i ponosa, prenela je Srna.

- Sa zadovoljstvom i izuzetnim ponosom upućujem vam iskrene čestitke povodom osvajanja masters turnira u Parizu. Želim vam i u budućnosti dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i još mnogo osvojenih titula na radost svih nas - navodi se u Dodikovoj čestitki.

Noletu su čestitali i Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović i predsednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić.

Đoković je danas u finalu u pariskom "Bersiju" pobedio bugarskog tenisera Grigora Dimitrova sa 6:4, 6:3. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Misterijanemoguca

05.11.2023 23:14

Novak je car u tenisu u Srbiji i u svetu!!!

Ena

05.11.2023 23:17

Čestitke Novaku na osvojenoj 97-oj tituli i 40-om mastersu.

Ivan

05.11.2023 23:17

Djokovic je najbolji promoter nase zemlje u svetu i zasluzuje zahvlnost.

Misterijanemoguca

05.11.2023 23:18

Sve čestitke Novaku,uspeh njegov nije iznenađenje jer smo verovali u njega.