ZNAČAJNA FINANSIJKA INJEKCIJA: Evo koliko je Novak zaradio plasmanom u finale Pariza!

Autor:

Sport

05.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji meč s Bugarinom mogao bi da mu donese još više novca i bodova.

ZNAČAJNA FINANSIJKA INJEKCIJA: Evo koliko je Novak zaradio plasmanom u finale Pariza!

Foto: star sport

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, još jednom je pokazao izuzetnu igru i mentalnu snagu i uspeo da se plasira u finale Mastersa u Parizu, pošto je u dramatičnom meču uspeo da savlada Andreja Rubljova sa 2:1 u setovima (5:7, 7:6, 7:5). Ovim trijumfom, srpski teniser je stigao do prilike da osvoji svoj sedmi pehar na prestižnom turniru u glavnom gradu Francuske.

Pored velikog prestiža koji nosi osvajanje Mastersa u Parizu, Novak Đoković će ovim trijumfom zaraditi i značajnu finansijsku nagradu. Iako će tek imati priliku da zaradi bodove, srpski teniser je već sada odbranio sve svoje prošlogodišnje, što je veoma važno za njegov plasman na ATP listi. Sa finansijske strane, ovaj rezultat mu donosi mnogo više od prošlogodišnjeg finala.


Kada je, dakle, reč o novcu, a prema pisanju portala Telegraf, Đoković je osigurao garantovani iznos od 487.420 evra zahvaljujući plasmanu u finale. Međutim, ukoliko osvoji titulu, to bi mu donelo još 400 novih bodova i značajno veću finansijsku nagradu.

Finale Mastersa u Parizu na programu je u nedelju od 15 časova u pariskoj dvorani "Berisu", a rival Noletu biće bugarski teniser i veliki prijatelj Grigor Dimitrov. 

Podsetimo, Novak je prošle godine poražen u finalu od Holgera Rune, kojeg je nedavno eliminisao u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading