GDE ĆE IM DUŠA? Strani mediji opet PROZIVAJU Novaka! Evo šta im smeta kod Đokovića!

Autor:

Sport

05.11.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svih vremena ponovo zasmetao evropskim medijima.

GDE ĆE IM DUŠA? Strani mediji opet PROZIVAJU Novaka! Evo šta im smeta kod Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uskoro igra finale Mastersa u Parizu protiv Bugarina Dimitrova. Do meča za pehar, srpski as je stigao trijumfom u duelu punom turbulencija, savladavši Danca Holgera Runa u tri seta.

Uprkos blistavoj igri Noleta, strani mediji su opet "udarili" na najboljeg ikada, ne gledajući njegovu pobedu, niti činjenica da je do nje stigao pod nemogućnim uslovima zbog umora, povrede i neprijateljskog navijanja publike, već su se okomili na drugu stvar.

Naime, Đoković često na kraju mečeva pokaže svoju filozofiju tako što prst usmeri prvo ka glavi, potom ka srcu i na kraju ka međunožju, aludirajući na čuvenu izreku koju je verovatno svako bar jednom čuo "glava, srce, m**a".

Prilikom trijumfa nad Dancem, malo više pažnje je posvetio trećem delu izreke i tako je hteo da naglasi šta je presudilo u tom meču, što je naročito zasmetalo stranim medijima koji su ga odmah napali i njegovu proslavu nazvali bezobraznom i krajnje nekulturnom.

Ostaje da se vidi da li će Nole i protiv Bugarina, ukoliko trijumfuje, ponovo pokazati stranim medijima ono što ih najviše nervira. Uz njegove pobede...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading