ŠOK! NOVAK UPAO NA KONFERENCIJU BUGARINA! Đoković OTKRIO ko je najbolji FRAJER u Parizu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravna scena finalista Mastersa u Parizu

ŠOK! NOVAK UPAO NA KONFERENCIJU BUGARINA! Đoković OTKRIO ko je najbolji FRAJER u Parizu! (VIDEO)

Foto: Prinstcreen/Twitter

Najbolji teniser planete Novak Đoković u finalu pariškog Mastersa sastaje se protiv svog velikog prijatelja Grigora Dimitrova iz Bugarske.

Njihov meč počinje u 15 časova, a odavno se zna da srpski i bugarski asovi od samog starta karijera imaju sjajan odnos, što se u prošlosti videlo nekoliko puta.

Najveći fanovi "belog sporta" još uvek se sećaju konferencije za medije Dimitrova na koju je upao Đoković.

Ova scena nastala je pre 2013. godine, kada je Novak odlučio da se našali sa trenutno 17. teniserom ATP liste i prisutnim novinarima, pa je ušao u salu u kojoj se održavala konferencija.

Bugarin ga je ekspresno "snimio", a čim ga je ugledao, Dimitrov se nasmejao, dok je Đoković odlučio da sedne pored današnjeg rivala.

- U redu, ajde da pričamo. Moj prijatelj Grigor je najlepši čovek na turu. Nema potrebe da pričaš o tenisu, imao si puno uspeha ove sezone, akde da pričamo o tvom izgledu - rekao je tada Đoković.

Usledio je spreman odgovor Bugarina, naravno, u šaljivom kontekstu:

- Šta tačno želiš da znaš?

Novak je posle smeha ustao sa željom da napusti konferenciju, ali ga je Grigor zaustavio, a ubrzo mu i dao dozvolu da postavi pitanje.

Đoković je to iskoristio kako bi pecnuo današnjeg rivala zbog veze sa tadašnjom devojkom, Marijom Šarapovom.

- Koji ti je omiljeni ukus "Šugarpova" bombona (brend zdravih bombona koje je lansirala Šarapova) - istakao je Đoković i još jednom nasmejao sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading