NJIH SEDMORICA PRETE ĐOKOVIĆU: Novak saznao sve rivale u Torinu

Autor:

Sport

04.11.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle četvrtfinala mastersa u Parizu poznati svi učesnici Završnog mastersa teniske sezone.

NJIH SEDMORICA PRETE ĐOKOVIĆU: Novak saznao sve rivale u Torinu

Foto: Starsport

Novak Đoković saznao je ko mu preti na putu do trofeja na Završnom mastersu sezone. Završetkom četvrtfinala mastersa u Parizu postalo je jasno koja će osmorica tenisera igrati u Torinu od od 12. do 19. novembra jer su poslednji u taj voz uskočili Aleksander Zverev i Holger Rune. Osim Srbina, Nemca i Danca za pehar u Torinu boriće se još Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Janik Siner, Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas.

Interesantno, od pomenutih osmorice tenisera njih četvorica su osvajala trofej, a četvorica nisu. Neprikosnoven je rekorder Novak koji je slavio šest puta i brani titulu, dok je godinu dana pre njega Zverev došao do svog drugog trofeja, koji je osvojio i 2018. U međuvremenu, Stefanos Cicipas je slavio 2019, a Danil Medvedev 2020.

Osim borbe za trofej, u Torinu će se voditi bitka i za prvo mesto ATP liste, ali samo između Đokovića i Alkaraza. Novak brani titulu i svih 1.500 bodova, dok Španac nije igrao prošle godine i kreće od nule. Jasno je da Nole mora da bude na visini zadatka, a rasplet će u mnogome zavisiti i od žreba, kao i sa koliko bodova dođe u Torinu, odnosno šta uradi na mastersu u Parizu u kojem danas igra protiv Andreja Rubljova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading