VEČERAS SVI UZ ĐOKOVIĆA! Poznato kad srpski teniser počinje BORBU za polufinale

Autor:

Sport

03.11.2023

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak će pokušati da izbori novu pobedu

VEČERAS SVI UZ ĐOKOVIĆA! Poznato kad srpski teniser počinje BORBU za polufinale

Foto: Tanjug/AP

Pred nama je još jedan dan bogat sportskim događajima, a u centru pažnje svakako će biti borba Novaka Đokovića za polufinale Mastersa u Parizu.

On će se u četvrtfinalu sastati sa Dancem Holgerom Runeom, a meč je na programu od 19.30. Ovaj duel možete pratiti na Sport klubu, a tekstuallni prenos meča možete pratiti na našem sajtu.

Inače, Novak Đoković će biti vema motivisan da slavi na današnjem meču. Posebno jer ga je Rune dobio na poslednja dva duela sa 2:1, poslednji put je Srbin slavio protiv Danca 2021. 

Inače, Rune brani trofej u Parizu koji je  osvojio baš pobedom nad Đokovićem. Kasnije je bio bolji od Noleta i u četvrtfinalu Rimu. Naš as ima slavlje na US openu 2021. Vreme je za još jedno.

Plasman u četvrtfinale Đoković je izborio i pored velikih problema sa stomakom, a on se nada da će uspeti da se oporavi do večeras.

- Bio sam već u ovakvoj situaciji. Na žalost ili sreću, znam šta treba da radim, ali ne mogu da predvidim kako ću se osećati na meču. Nadam se da ću imati energije da se borim. Ako bude tri seta moram da budem spreman. Rune je fizički snažan - dodao je Nole.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading