NOVAK NASLUTIO PRINOVU? Đoković u Parizu OSTAVIO NAVIJAČE u REBUSU!

Autor:

Sport

02.11.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet gledao je u najboljeg tenisera planete.

NOVAK NASLUTIO PRINOVU? Đoković u Parizu OSTAVIO NAVIJAČE u REBUSU!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković plasirao se u treću rundu masters turnira u Parizu(dočekuje Talona Grikspora iz Holandije danas ne pre 19:30) pobedivši Tomasa Ečeverija maksimalnim rezultatom, međutim ono što je uradio nakon meča ispraćeno je više od samog rezultata.

 

Novaka je kamera u jednom trenutku uhvatila dok se presvlačio, a najbolji teniser sveta je bez majice počeo da "pumpa" mišiće, pritom stavivši palac u usta.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković

 

Mnogi su pomislili da je ovo znak da on i njegova supruga Jelena Đoković očekuju prinovu, jer je ovo jedan od načina kako sportisti saopštavaju najradosnije vesti svojim fanovima, međutim Novak je samo pokazao da je "stena" i da mu je fizička forma na zavidnom nivou.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković

 

Pravili su fanovi nakon meča poređenja sa Kristijanom Ronaldom, ali Novak je čini se skinuo drugog fudbalera - Marija Balotelija.

Republika

Foto: screenshot

Novak Đoković

Novak ima 36 godina, a njegova forma je kao da je na vrhuncu karijere. Ceo život je Đoković vodio računa o svom telu, hranio se na pravi način, a to mu je donelo benefite u "poznim" igračkim godinama.

Način na koji Nole igra nam govori da nema nameru da stane. Najviši mogući ciljevi su pred najboljim teniserom svih vremena, a nema sumnje da će ih sve i ostvariti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading