NOLE GLUMAC MLATI LOVU! Doković se ni ne oznoji, a zgrne MILIONE

Autor:

Sport

20.10.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak za svaki egzibicioni meč dobije po milion dolara, a tako će biti i u Saudijskoj Arabiji, za sparing sa Karlosom Alkarazom.

NOLE GLUMAC MLATI LOVU! Doković se ni ne oznoji, a zgrne MILIONE

Foto: Tanjug/AP, Pixabay.com

Novaku Đokoviću novac bukvalno pada s neba. Najbolji srpski teniser osvojio je samo od teniskih nagrada u karijeri više od 175 miliona dolara, od sponzorskih ugovora gotovo još toliko, ali Nole novac pravi i nasitno.

Nole je u karijeri odigrao više egzibicionih mečeva, od kojih su neki bili na spektakularnim lokacijama, i za to dobio više miliona evra za po nekoliko sati udaranja loptice bez takmičarskog značaja. Srpski as će još jednu priliku da zaradi imati na egzibiciji 26. i 27. decembra u Saudijskoj Arabiji. Njemu će društvo na terenu praviti drugi reket sveta Karlos Alkaraz i obojica će za to dobiti po milion dolara.

Interesantno, isti novac je Novak dobijao za učešće na egzibicionim mečevima i pre 11 godina. Najpre u Tajvanu, gde je odmerio snage sa Nikolasom Almagrom i usput zaigrao gangam stajl ples, koji se tada pojavio.

Ista situacije je bila i u Rio de Žaneiru, gde je sparingovao s domaćim teniserom Gustavom Kuertenom. Međutim, Nole je od obećanih 1,1 milion dolara dobio samo 450.000 dolara, pa je tužio Rio za preostalih 650.000.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Guga i Nole u Riju 2012.

Novembra 2013. Novak i Rafael Nadal su odigrali egzibiciju na argentinskom glečeru Perito Moreno. Zato su dobili po milionče zelenih novčanica.

Foto: www.profimedia.rs

Španac i Srbin na glečeru 2013.

Takođe, Srbin i Španac su oktobra 2015. sparingovali i u Bangkoku i za to zadovoljstvo od Tajlanđana dobili da podele na ravne časti 1,5 miliona funti, što je po tadašnjem kursu bilo po oko milion evra svakome.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Rafa u Bangkoku 2015.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading