MOŽE SAMO DA PLAČE! SUJETNI NADAL OPET VREĐA ĐOKOVIĆA: Evo ŠTA KAŽE o Novakovim TITULAMA! Pominjao i svog MILJENIKA Alkaraza!

Autor:

Sport

20.10.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković mu je glavna opsesija.

MOŽE SAMO DA PLAČE! SUJETNI NADAL OPET VREĐA ĐOKOVIĆA: Evo ŠTA KAŽE o Novakovim TITULAMA! Pominjao i svog MILJENIKA Alkaraza!

Foto: youtube.com/tennistv, Tanjug/AP, www.profimedia.rs

Umesto da se fokusira na oproavak od povrede i povratak na teren, Rafael Nadal ne prestaje da priča o najboljem teniseru u istoriji Novaku Đokoviću.

Poznato je da Rafa nije čestitao Noletu istorijski uspeh i osvajanje rekordnog 24. trofeja na gren slem turnirima u Njujorku, a sujeta mu i dalje ne dozvoljava da to učini na pravi način.

Pričao je o Noletovim dotignućima, ali nije se suzdržao, a da ne nađe izgovore za svog sunarodnika, koji je Đokovića uspeo da zaustavi samo na Vimbldonu.

- Svi znamo da je Đoković ono što jeste i da je postigao nešto istorijsko, nešto što nikada ranije nije postignuto i ostaje samo da mu čestitam. Zamišljao sam Đokovića da osvoji gren slem, ali nisam ga zamišljao da osvoji tri, jer mislim da je tu još jedna mlada generacija koja je veoma moćna. Pa, mislim da je Karlos imao odličnu priliku na Rolan Garosu da spreči Đokovića da osvoji tri, ali nažalost ono što mu se desilo fizički... Iako je kasnije nadoknadio i postigao nešto istorijsko za naš sport, na Vimbldonu, i srećan sam zbog toga - rekao je Nadal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

Samo lud čovek može da izjednači jednu titulu na Vimbldonu i da je naziva istorijskom, pored dostignuća čoveka koji je sa 36 punih godina života bio na pragu kalendarskog gren slema.

Naravno, brzo se vratio Nadal na priču o svom "pulenu".

- Verujem da je Karlos superiorniji od ostalih i realnost je da Novak ima ogromne zasluge i moramo da mu čestitamo na svemu što radi, što sam ranije rekao, nešto što nikada ranije nije urađeno. Mislim da ima i drugih igrača sa visokim nivoom kao što je Janik Siner, kao i drugi, Holger Rune koji je dobro počeo sada ima nešto slabije rezultate - završio je Nadal

Rafi bi bolje bilo da se spremi za povratak na teren, jer na istom ne važe izgovori. Posle svih izjava, verujemo da ga Novak Đoković čeka, spremniji nego ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dzo

20.10.2023 19:54

Pitam se ponekad, sta mi imamo zajedničko sa gospodom na zapadu. Sujeta, ljubomora, mržnja, lažni moral, lažni život. Pitam se Silno sam želeo da budemo uz njih kao ravnopravan narod ali oni nas ne žele, jednostavno je tako.