MAJKA PRETILA BOMBOM ISPRED ŠKOLE: Prestrašenoj deci razreda rekla da ima "listu za odstrel", mališani pobegli u učionicu i plakali

Autor:

Svet

20.10.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući incident desio se u blizini Osnovne škole Bartol Kašić u Vinkovcima.

MAJKA PRETILA BOMBOM ISPRED ŠKOLE:  Prestrašenoj deci razreda rekla da ima "listu za odstrel", mališani pobegli u učionicu i plakali

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Majka učenika nižih razreda, pretila je deci ispred same škole. Prema rečima jedne majke čije dete pohađa tu školu, žena je izjavila da ima bombu i "listu za odstrel". Ovaj zastrašujući incident dogodio se juče oko 14-15 sati.

Nakon pretnji, deca su se povukla u razrede i plakala. Direktorka škole, Vlasta Pavlović Elez, potvrdila je incident, ističući da je jedna punoletna ženska osoba izjavila da će baciti bombu na školu. Srećom, policija je brzo reagovala. Iako nije bilo dojave o postojanju bombe u školi, već samo pretnja bacanjem bombe na školu, policija je preuzela situaciju u svoje ruke.

Ova majka takođe je izjavila da je problem sa ovom ženom prisutan već duže vreme. Ranije je pretila, zbog čega su roditelji već bili zabrinuti. Neki od roditelja odlučili su danas zadržati svoju decu kod kuće kao sigurnosnu meru.

Ministarstvo obrazovanja takođe je primilo zabrinjavajuću poruku od majke i uzelo ju ozbiljno, a i policija je odmah reagovala na poziv škole.

Dan posle incidenta, policija je ispred škole i ostaće tamo dok god bude potrebno. 

Jedna majka je detaljno opisala dramu koja se odvijala juče popodne. Prema njenim rečima, majka drugog deteta, koje je učenik nižeg razreda, pretila je bombom i to je izgovorila pred decom. Prestrašena majka rekla je da sve traje već jako dugo, najmanje godinu i po dana.

"Žena koja je pretila je majka deteta u našem razredu. Mi smo se već žalili direktorki, slali mejlove, pretnji je bilo i ranije. Sada se zaista bojimo. Moje dete je prošle godine imalo napade panike, povraćalo je, imalo proliv. Problem postoji već dugo, strahujemo", rekla je majka drhtavim glasom za Danas.hr.

Navodno, žena koja je pretila bombom ima problema sa drogom, i navodno su joj službe privremeno oduzele dete.

"Juče je majka tog deteta pretila da će sve razneti bombom, govorila je to učenicima pred školom i tvrdila da ima spisak za odstrel. Danas ne šaljemo našu decu u školu, plašimo se. Isti ta žena je jednom prilikom snimala moje dete mobilnim telefonom, stvarno se dešava svašta", rekla je jedna majka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading