UŽAS I JEZA! Majka krenula da vodi dete u parkić, a zatekla golog muškarca kako posmatra decu, ODMAH REAGOVALA POLICIJA!

Autor:

Svet

14.10.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak ujutro, jedna majka je pozvala policiju nakon što je bila svedok neprijatnog incidenta u Petravićevoj ulici na splitskim Brdima.

UŽAS I JEZA! Majka krenula da vodi dete u parkić, a zatekla golog muškarca kako posmatra decu, ODMAH REAGOVALA POLICIJA!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Prema izveštaju Slobodne Dalmacije, majka je primetila potpuno nagog muškarca i podelila svoje iskustvo u grupi "Mame Splitsko-dalmatinske županije".

- Napomena da pripazite decu. Danas sam krenula malu da vodim u parkić na Brdima, Petravićeva ulica. Usput, prilazi mi starija žena sa detetom, ako idem u parkić da bolje da ne odem. A stojim već dva metra od parkića. Pitam zašto, kaže ona komšinica je zvala da je go muškarac na zidiću parkića i gleda unutra.

Pitam jeste zvali policiju, kaže nije. Ja da ne budem lenja, odem malo poviše i vidim situaciju kako je go na ogradi parkića. Zovem policiju odmah, kažem sve i došli su za bukvalno 2 minuta.

On je mene u odlasku pogledao i video je da sam na mobilnom, te je počeo da se oblači, policajka me još jednom ispitala sve u detalje dok je policajac otišao do dotičnog i s njim komunicirao.

Nadam se da će ubuduće ko prvi vidi tako nešto zvati policiju, a ne čekati da naiđe “hrabriji” i to uradi - objavila je jedna mama na društvenim mrežama.

Iz policije su potvrdili da su imali dojavu.

- Jutros nešto posle 9 sati zaprimljena je dojava da je u Splitu u parku muškarac narušavao javni red i mir na način da je stajao go odnosno delom bez odeće.

Policijski službenici su postupajući po dojavi zatekli 56-godišnjeg muškarca za kojeg su utvrdili počinjenje prekršaja iz čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te se protiv njega podnosi Optužni predlog nadležnom prekršajnom sudu - kažu iz PU splitsko-dalmatinske.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading