ZAVRŠEN VIŠEČASOVNI TEROR U VINKOVCIMA! Predao se muškarac koji je komšijama bacao MOLOTOVLJEVE KOKTELE u dvorište pa sebe polio benzinom!

Autor:

Vesti

03.10.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije kažu da uhapšeni živi sam i da ga deca ne posećuju zbog narušenih porodičnih odnosa. Navode da je inače miran, ali da je, takođe, pre 15 do 20 dana nasrnuo na komšije, te da im je pretio ubistvom i govorio da su na crnoj listi.

ZAVRŠEN VIŠEČASOVNI TEROR U VINKOVCIMA! Predao se muškarac koji je komšijama bacao MOLOTOVLJEVE KOKTELE u dvorište pa sebe polio benzinom!

Foto: Profimedia

Hrvatska policija

Muškarac, koji je od jutros pravio haos u Tordincima, bacao Molotovljeve koktele u dvorište komšija a potom se polio benzinom i zabarikadirao u kuću i pretio, predao se policiji oko 16 časova, piše Index,hr.

Odvezla ga je Hitna pomoć. 

Drama je počela jutros oko 9 sati kada se muškarac posvađao se sa komšijama, gađao im kuće Molotovljevim koktelima, pa pobegao kod sebe kući. Polio se benzinom, zaključao u kuću i pretio bombom.

Muškarac je bio okružen policijom i vatrogascima oko kuće, a cela ulica bila je blokirana.

Komšije kažu da živi sam i da ga deca ne posećuju zbog narušenih porodičnih odnosa. Navode da je inače miran, a da je pre 15 do 20 dana takođe nasrnuo na komšije, te da im je pretio ubistvom i govorio da su na crnoj listi.

Bio je smešten u psihijatrijsku ustanovu i nakon nekoliko dana je pušten.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading