SAIGRAČI PREKAZIJA U ŠOKU: Tužno, ništa nije ukazivalo na to!

Autor:

Sport

03.10.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se Zvonko Varga i Ranko Stojić.

SAIGRAČI PREKAZIJA U ŠOKU: Tužno, ništa nije ukazivalo na to!

Foto: Starsport

Dževad Prekazi (66), legendarni fudbaler Partizana, doživeo je moždani udar i smešten je u jednu beogradsku bolnicu. Naime, bivši igrač još i Hajduka i Galatasaraju nesreću je doživeo u svojoj vikendici podno Kopaonika, ali je zbog ozbiljnosti siguacije hitno morao biti transportovan u prestonicu.

Kako saznajemo, Prekazijevo stanje i oporavak teku u dobrom smeru, pa je laknulo i njegovim bivšim saigračima iz crno-belog tabora - Zvonku Vargi i Ranku Stojiću, koji su se oglasili za portal "Republika".

- Sreća što moždani udar nije bio težek oblika. Ja sa Prekijem dugo nisam bio u kontaktu, ali svakako da sam se potresao kada sam čuo vest, igrali smo zajedno. Poslednji put kada smo se videli izgledao je dobro, ništa nije ukazivalo da tako nešto može da mu se desi. Šta da kažem, užas jedan, šokiran sam. Veliko iznenađenje za mene... Pre dve godine videli smo se na Kopaoniku i znam da je u blizini imao vikendicu. Kada će se dogoditi neka lepa vest - pita se legendarni Zvonko Varga. 

Šokiran vešću bio je i Ranko Stojić, takođe saigrač Dževada Prekazija u Partizanu sredinom osamdesetih godina.

- Au, tužno, baš mi je žao - kratko je prokomentarisao Stojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading