SAZNAJEMO: Prekazi već na nogama, bio je pod velikim stresom, STRAŠNO GA JE POGODILA SMRT BRATA!

Autor:

Sport

03.10.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, ostaje u bolnici na dodatnim ispitivanjima.

SAZNAJEMO: Prekazi već na nogama, bio je pod velikim stresom, STRAŠNO GA JE POGODILA SMRT BRATA!

Foto: Starsport

Dževad Prekazi (66), legendarni fudbaler Partizana, doživeo je moždani udar i smešten je u beogradski Urgentni centar. Naime, bivši igrač crno-belih, Hajduka i Galatasaraja nesreću je doživeo u svojoj vikendici podno Kopaonika, ali je zbog ozbiljnosti siguacije hitno morao biti transportovan u prestonicu. Kako saznajemo, zdravstveno stanje popularnog Prekija se značajno popravio, oporavak teče u dobrom smeru, pa se očekuje da nakon dodatnog ispitivanja uskoro bude otpušten na kućno lečenje.

Takođe, od izvora bliskim legendarnom fudbaleru, saznali smo da on sada normalno komunicija i hoda, ali da lekari zbog predostrožnosti žele da izvrše dodatna ispitivanja i ustanove razloge moždanog udara. Nezvanično, u pitanju je velika količina stresa u poslednje vreme. Ono što je nesumljivo i činjenica jeste da je brat Dževada Prekazija preminuo pre mesec dana na Novom Zelandu, te da su tužne vesti jako loše uticale na zdravstveno stanje čuvenog napadača rođenog u Kosovskoj Mitrovici.

Naš sagovornik iz njegovog bliskog okruženja kaže:

- Sve mu se skupilo i, očigledno, loše manifestovalo na zdravlje. Sve se dogodilo u sredu, a on čak i nije bio svestan šta mu se dogodilo. Rekao mi je da se ušinuo i da ga zbog toga vode u bolnicu. Srećom, u pitanju je blaži oblik moždanog udara - otkriva naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

03.10.2023 23:00

Preki je mnogo dobar covek.Zelim nu brz oporavak