LEGENDA PARTIZANA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR: Hitno transportovan u bolnicu u Beogradu!

Autor:

Sport

03.10.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća ga zadesila tokom boravka u vikendici.

LEGENDA PARTIZANA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR: Hitno transportovan u bolnicu u Beogradu!

Foto: Starsport

Dževad Prekazi (66), legendarni fudbaler Partizana i bivši reprezentativac Jugoslavije, doživeo je moždani udar i trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu, nezvanično saznaje "telegraf.rs".

Fudbalera rođenog u Kosovskoj Mitrovici, koji je u Partizanu proveo punih deset godina - dve u juniorskoj i osam u seniorskoj konkurenciji, moždani udar je zadesio u svojoj vikendici u selu Brzeće podno planine Kopaonik.

Usled moždanog udara i zbog uslova lečena, Prekazi je hitno prebačen u Beograd i trenutno je u stabilnom stanju. 

Dževad Prekazi je za Fudbalski klub Partizan odigrao 153 utakmice i postigao 19 golova, potom je igrao za Hajduk iz Splita, kao i Galatasaraj gde je proveo šest godina i imao verovatno najbolji period karijere, jer je na 185 mečeva za turkog velikana dao 40 golova. Karijeru je završio u Bakirkojsporu iz Turske 1992. godine.

Prekazi pored srpskog ima i tursko državljanstvo, a u matičnom crno-belom klubu godinama je radio kao skaut FK Partizan. Takođe, jedno vreme bio je i asistent u mladoj reprezentaciji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading