FLORENTINO PEREZ JE PODMIĆIVAO SUDIJE: Šef policije izneo šokantne optužbe na račun predsednika Real Madrida!

Autor:

Sport

03.10.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Barse, na udaru i "kraljevići".

FLORENTINO PEREZ JE PODMIĆIVAO SUDIJE: Šef policije izneo šokantne optužbe na račun predsednika Real Madrida!

Foto: Tanjug/AP

Španska policija nedavno je češljala prostorije FK Barselona zbog sumnje da su njeni čelnici podmićivali sudije u periodu od 2000. do danas, a na meti optužbi sada se našao i najljući rival - Real Madrid.

Konkretno, na meti se nažao čuveni predsednik "kraljevića" i ugledni španski preduzetnik Florentino Perez. Protiv prvog čoveka Reala javno je na RAC 1 pričao bivši šef nacionalne policije Španije, Hose Manuel Viljareho, koji je rekao da Florentino Perez podmićuje sudije i da je godinama nedodirljiv, te da se zbog toga ništa nije dogodilo.

- Florentino Perez je već podmićivao sudije pre nego što je to uradila Barsa. Onajko se usudi da prijavi Florentina bio bi samoubica. Nemoguće je uopšte da se sudi i da to utiče na Florentina Pereza - optužbe su bivšeg šefa policije u Španiji.

Madriđani su momentalo odgovorili zvaničnim saopštenjem i najavili je da će pokrenuti sudski podstupak protiv Viljareha na osnovu optužbi protiv prvog čoveka kluba sa stadiona "Santjago Bernabeu".

Predsednik FK Real Madrid Florentino Perez naredio je da se odmah pokrene odgovarajući sudski postupak protvi bivšeg komesara Viljareha zbog lažnih optužbi na katalonskoj radio stanici RAC1 - navodi se u saopštenju Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading