"KIČMA ĆE DA TI IZDRŽI DO 5. RAZREDA"! Beograđanka besna zbog reči fizijatra njenom detetu: Uznemirena je, misli da će joj koske pući!

Autor:

Vesti

18.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sistematski pregledi obavezni su deo obrazovnog sistema. Deca danas, najčešće u pratnji roditelja, imaju nekoliko obaveznih termina kada se proverava opšte stanje i zdravlje učenika.

"KIČMA ĆE DA TI IZDRŽI DO 5. RAZREDA"! Beograđanka besna zbog reči fizijatra njenom detetu: Uznemirena je, misli da će joj koske pući!

Foto: pixabay.com

Jedna majka čije dete pohađa školu u Kaluđerici požalila se na tretman koje je njeno dete imalo na jednom od takvih pregleda.

Juče su u školi u Kaluđerici deca imala sistematski i doktor fizijatar je mom detetu od 8,5 godina rekla: "Tebi će kičma izdržati do petog razreda!". Dete je došlo kući uznemireno i izbezumljeno, misleći da će mu kičma pući, a moje pitanje je: Kako je moguće da neko ko ima diplomu Medicinskog fakulteta može tako nešto da kaže detetu. Sramota - navodi se u objavi majke na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Na sistematskim pregledima dece proverava se težina, visina, opšte stanje, ali i stanje kičme i tabana.
 
Nakon niza provera, doktori su upozoravali da nam budući prvaci imaju probleme sa kičmom, ravne tabane, loš vid, ali je uočljiv i problem sa govorom.
 
Uočljiv je i veliki broj gojazne dece.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (0)

Loading