BEKER EMOTIVNO GOVORIO ĐOKOVIĆU: Sve me podseća na njega

Autor:

Sport

19.10.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac otvorio dušu dok se predstavljao kao novi trener Holgera Runea.

BEKER EMOTIVNO GOVORIO ĐOKOVIĆU: Sve me podseća na njega

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker je ponovo u sedlu. Kao što je i najavljeno pre nekoliko dana, Nemac se vraća na ATP i to kao trener šestog tenisera sveta Holgera Runea. Nekadašnji trener Novaka Đokovića, sa kojim je radi od 2013. do 2016. godine, tako će imati priliku da prenese mladom Dancu i deo onoga što je naučio radeći sa Srbinom. Zato ne čudi što je Beker, koji je od rastanka za Noletom prošao kroz finansijske probleme, bankrot i robiju, emotivno govorio o Runeu ali kroz prizmu Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug

 

- Holger je nebrušeni dijamant. Sviđa mi se kako pokazuje emocije. Po tome podseća na mog pređašnjeg klijenta, Novaka Đokovića, koji takođe nekad nije imao potpunu kontrolu nad svojim osećanjima tokom mečeva - počeo je priču Beker.

On je objasnio kako je došlo do saradnje sa Dancem:

- Ja sam novi Runeov trner. Bio sam počašćen kada mi je ponudio saradnju. Ugovor smo zaključili još ranije, ali je sada pravo vreme da se udružimo. Moje obaveze su u skladu sa našim planom. Oduvek sam bio zainteresovan za Holgera jer uvek igra sa punom posvećenošću i vrlo strastveno. Dogovorili smo se kada me je pozvao tokom svojih treninga u Monte Karlu. Razgovarao sam tada i sa njegovom majkom, kao i sa Holgerovim ličnim trenerom Lapom Bekerinijem. Od ovog trenutka smo nas troje odgovorni za Runeovu karijeru. Nažalost nisam mogao da mu se priključim u Švedskoj, ali ću biti uz njega nakon toga - dodao je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading