VRATIO SE NA TEREN! Beker izašao iz krize

Autor:

Sport

15.10.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Nemac ponovo u belom sportu

VRATIO SE NA TEREN! Beker izašao iz krize

Foto: Tanjug/AP

Legenda nemačkog tenisa i nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker vraća se u beli sport. On je na pragu novog angažmana nakon velike pauze koje je napravio u svetu tenisa. 

On je imao velike finansijske probleme, zbog kojih je čak završio i u zatvoru. Takođe, izgubio je svu svoju imovinu zbog dugova. Neke od svojih trofeja morao da je proda kako bi ponovo stao na noge. Međutim, on je uspeo da prevaziđe probleme i da se vrati na pravi put. 

 

 

Naime, on će ubuduće trenirati Holgera Runea, koji se na svom Instagram profilu pohvalio slikom sa slavnim Nemcom. Očigledno da on  želi da krene putem Novaka Đokovića, koji je uz Bekera beležio vrhunske rezultate. 

Oni su sarađivali čak tri godine i to od kraja 2013. godine do početka 2016. I za to vreme Nole je osvojio šest trofeja s velikih takmičenja. Pokorio je Vimbldon dva puta, kao i Australijan open, a jednom je trijumfovao na Rolan Garosu i US openu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading