LASLO ĐERE REDOM DERE! Srbin u četvrtfinalu Stokholma!

Autor:

Sport

18.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan rezultat srpskog reprezentativca u prestonici Švedske.

LASLO ĐERE REDOM DERE! Srbin u četvrtfinalu Stokholma!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Stokholmu, pošto je danas relativno lako za oko sat i 40 minuta provedenih na terenu uspeo da savlada rivala Džej Džeja Volfa iz Sjedinjenih Američkih Država, rezultatom 2:0 (po setovima 7:5, 6:4).

Trenutno 35. igrač ATP liste je na taj način stigao do ulaska među najboljih osam, gde će mu protivnik biti pobednik iz duela grend slem šampiona Stana Vavrinke iz Švajcarske i Tomasa Mahača (Češka Republika).

Republika

Foto: Ap photo

Džej Džej Volf

U prvom setu, Laslo je prvi uspeo da napravi brejk, da bi u momentu kada je servirao za osvajanje ovog dela igre, Volf uzvratio i poravnao na 5:5. Ipak, Đere je sačuvao mirnoću, načinio još jedan brejk i potom stavio tačku.

Drugi set je krenuo vrlo loše po Lasla, jer je Volf stigao do 3:0 uz prednost brejka, ali je nakon toga Đere magično vezao pet uzastopnih gemova, a potom uspeo da na svom servisu potvrdi plasman u četvrtfinale.

Turnir u Stokholmu igra se za nagradni fond od 673.630 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading