ZVEZDINA BUDUĆNOST JE SVETLA: Mladi veznjak postigao golove koje će PAMTITI CEO ŽIVOT!

Autor:

Sport

18.10.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavio se mladi Jovan Šljivić publici u rodnom Kruševcu na najbolji mogući način i sa dva pogotka potvrdio pobedu protiv Trajala.

ZVEZDINA BUDUĆNOST JE SVETLA: Mladi veznjak postigao golove koje će PAMTITI CEO ŽIVOT!

Foto: FK Crvena zvezda

Mladi biser Crvene zvezde bio je presrećan nakon što je njegov tim demolirao Trajal u Kruševcu rezultatom 6:0 i tako se plasirao u šesnaestinu finala Kupa Srbije.

Sjajan je osećaj postići gol na takmičarskoj utakmici u Zvezdi. Upisao sam se u strelce na pripremama protiv Nefčija, ali ovo je prvenac na takmičarskom meču, i sledeći san mi je da pogodim i na Marakani. Drago mi je što smo uspeli da pobedimo ubedljivo, ali ovo je tek prvi korak u odbrani duple krune. Moram i da istaknem da je atmosfera u Zvezdi fantastična, bez obzira na to šta drugi pričali. Funkcionišemo kao porodica  - rekao je Jovan uz osmeh.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Slavlje igrača Zvezde u Kruševcu

 

Govorio je ovaj mladić rođen 2005. godine i o emocijama u svom rodnom gradu.

Za mene je poseban osećaj igrati u Kruševcu, pričao sam o tome i juče u izjavi pred meč. Na tribinama i porodica i prijatelji, uz sjajnu atmosferu naših navijača. Dan, ali i golovi koje ću pamtiti do kraja života - zaključio je Šljivić.

Zvezda je bila izuzetno dominantna protiv rivala koji, mora se priznati, nije njihov nivo, ali ono što može da raduje Baraka Bahara je da su mladi momci, među kojima je i Šljivić, pokazali da je budućnost svetla.

Crveno-bele očekuju dalji izazovi u Mozzart Bet Superligi Srbije, kao i Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading