JASNO JE KO JE GOAT: Federer se poklonio Đokoviću!

Autor:

Sport

22.09.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer svestan da je Novak najbolji.

JASNO JE KO JE GOAT: Federer se poklonio Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Jedan od najboljih tenisera u istoriji, Rodžer Federer, smatra da "beli sport" nije na prevelikom gubitku otkad je on okačio reket o klin.

- Tenisu trenutno ide dobro. Pogledajte Koko Gof i šta je uradila na US Openu. To je bilo veoma specijalno i jedinstveno. Ona je neverovatna - rekao je Švajcarac za "Eurosport".

Nastavio je zatim o muškom tenisu.

Sa muške strane, proživljavamo neke sjajne momente. Novak Đoković je ponovo ispisao istoriju, Alkaraz osvojio Vimbldon, Medvedev igrao sjajno u Njujorku. Postoji dosta mladih igrača koji tek dolaze, protiv kojih ja uopšte nisam igrao, Rune, Siner, Alkaraz. Nažalost, nisam mogao da igram protiv svih njih. Njihova budućnost je svetla. Igra će nastaviti da se razvija i dobra stvar je da uživam gledajući je i prateći rezultate.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Otkrio je zatim kako provodi penzionerske dane.

Mislio sam da kada prestanem da igram neću imati šta da radim. Nije tako. I dalje sam veoma zauzet sa svim svojim partnerima, takođe putujem puno sa fondacijom. Bio sam u Africi po prvu put, u Lesotu sa porodicom.

Takođe, ima i još jedan zanimljiv hobi.

Posvećen sam dizajniranju patika, odeće i teniskih reketa. U potpunosti sam uključen i veoma srećan kada postoji neki novi projekat za mene - podvukao je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading