HIT! Jelena i Sloba Radanović na Šabačkom vašaru sa decom - njena objava izazvala SMEHOTRES!

Autor:

Zabava

22.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva supruga oduševila svoje pratioce objavom!

HIT! Jelena i Sloba Radanović na Šabačkom vašaru sa decom - njena objava izazvala SMEHOTRES!

Foto: Ata images

Sloba i Jelena

Popularni folker Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su zajedno sa decom posetili Šabački vašar, što je oduševilo pevačeve fanove. Iako su javne ličnosti, nemaju problema da slobodno šetaju ulicom i posećuju razne manifestacije i događaje, te narod često dobija priliku da porazgovara sa njima oči u oči.

Jelena je sa svojim pratiocama na društvenoj mreži Instagram podelila iskustvo sa Šabačkog vašara i pokazala kako su deca, Sloba i ona uživali, a imala je i šaljiv komentar, koji je zasmejao njene pratioce.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Radanović

- Zašto kada nosim bebu izbacim stomak i hodam kao foka? Pa zato što beba ima 11 kilograma - napisala je ona na fotografiji , pa onda dodala još jednu na kojoj se vidi Sloba okružen decom:

- I tako smo mi sa četvoro dece bili na Šabačkom vašaru i nijedno nismo izgubili - našalila se supruga Slobe Radanovića.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bla Bla

22.09.2023 18:20

Taj i jeste za takve vašare pošto mu baš priliči! Mukica jedna pošto on pošten a javno pre par godina prevario ženu i sada Pere obraze...teško će se tebi dilejo oprati!