NOLE ĆE BITI ODUŠEVLJEN! Marija Šarapova donela ODLUKU koja će OBRADOVATI milione njenih PRATILACA!

Autor:

Sport

22.09.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaćemo Lepu Mašu ponovo na terenima.

NOLE ĆE BITI ODUŠEVLJEN! Marija Šarapova donela ODLUKU koja će OBRADOVATI milione njenih PRATILACA!

Foto: Youtube.com/Headtenis

Novak Đoković i Marija Šarapova

Svojevremeno najbolja teniserka sveta Marija Šarapova najavila je da će prekinuti penziju i vratiti se igranju "belog sporta".

Podsetimo, Ruskinja je karijeru prekinula pre više od tri godine, u međuvremenu se ostvarila i kao majka, a kako je nedavno ponovo počela da trenira, pojavili su se napisi o mogućem povratku na teren.

- Vraćam se redovnim treninzima. Vežbam opet, jer u zdravom telu je i zdrav duh - oglasila se Lepa Maša na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Marija Šarapova se sprema za povratak na teren

Šarapova se porodila prošlog leta, dobila je sina Teodora, sa suprugom Aleksandrom Gilksom, milionerom iz Velike Britanije, dobro uložila novac i sada najavljuje kambek.

- Marija je posledenjih meseci ponovo počela da se pojavljuje u teniskim krugovima. Bila je na turniru u Montrealu, angažovala se u borbi protiv nejednakosti u visini nagradnih fondova za tenisere i teniserke… - navode ruski mediji.

Koliko je ozbiljna u nameri, svedoče i reči Darije Sevil, Ruskinje koja odavno igra pod zastavom Australije:

- Ja očekujem još jedan povratak majki na teren. Niko ne trenira kao ona ako ne planira da ponovo igra tenis - kaže Sevil posle gledanja videa koji je njena bivša zemljakinja okačila.

Inače, Marija Šarapova ima 36 godina, mesec dana je starija od najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, a tokom igranja je više puta na turnirima znala da napravi šou sa srpskim asom. Treba reći da je Nole kao poznati imitator svojih kolega, najčešće umeo da iskopira ponašanje na terenu lepe Maše.

Njena nekadašnja rivalka Serena Vilijams je imala toliko godina kada se vratila na teren posle porođaja, pre nego što je posle prošlogodišnjeg US Opena zvanično otišla "u penziju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading