KRAJ ZA SRBINA! Đere će doživeti VELIKI pad na ATP listi!

Autor:

Sport

25.08.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno drugi reket Srbije završio je učešće na Vinston Salemu.

KRAJ ZA SRBINA! Đere će doživeti VELIKI pad na ATP listi!

Foto: www.profimedia.rs

Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere, nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Vinston Salemu, pošto je sa 2:0 poražen od Sebastijana Baeza, po setovima 6:3, 6:0 posle jednog sata i 15 minuta igre. Ovim porazom je i naš as izgubio mnogo bodova, pošto je prethodne godine zaustavljen u finalu od Francuza Adrijana Manarina, pa će u ponedeljak doživeti i pad na ATP listi.

Srbin nije imao sreće u ovom meču, pošto je sasvim solidno ušao u meč, imao je tri brejk lopte na samom početku duela, ali nijednu nije realizovao.

Kasnije je imao i još jednu priliku da oduzme servis Argentincu, pa još jednu, ali je Baez uspeo da odbrani svaku, pa je u devetom gemu iznenadio našeg tenisera, posle kog je poveo i 1:0 u setovima.

 

 

Ovakav razvoj situacije je na psihološkom planu dosta i uticalo na Lasla Đerea, koji je drugi set izgubio za svega 27 minuta provedenih na terenu, bez osvojenog gema, čime je i završio takmičenje na Vinston Salemu.

Sa druge strane, Sebastijan Baez će u polufinalu igrati protiv prvog nosioca na turniru, Borne Ćorića iz Hrvatske koji je u dva seta savladao Huana Manuela Serundola iz Argentine (6:3, 6:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading