STIGLE RODE! Porodila se Serena Vilijams! Beba je dobila PRELEPO ime!

Autor:

Sport

22.08.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešnija teniserka svih vremena Serena Vilijams postala je majka.

STIGLE RODE! Porodila se Serena Vilijams! Beba je dobila PRELEPO ime!

Foto: Youtube/Tennis Religion

Nekadašnja američka teniserka Serena Vilijams rodila je devojčicu, preneo je večeras Rojters.

- Dobrodošao moj prelepi anđele - napisala je mlađa od sestara Vilijams u opisu video snimka, koji je objavljen na Tiktoku i dodala da se devojčica zove Adira River Ohanijan.

Serena je od novembra 2017. godine u braku sa Aleksisom Ohanijanom, njih dvoje imaju ćerku Oliviju, koja se rodila u septembru 2017. godine.

Legendarna Amerikanka (41) je u blistavoj karijeri osvojila 23 grend slem titule u singl konkurenciji, po čemu je najuspešnija svih vremena, a sa profesionalnim bavljenjem tenisa je završila prosle godine na US Openu.

Foto: Tanjug/AP

Serena Vilijams je po drugi put postala majka

U vitrinama ima 73 titule sa raznih turnira. Bila je sedmostruka šampionka Australijan opena, isto toliko puta podizala pehar na Vimbldonu, a šest puta na čuvenom Flešingu. Najmanje titula osvojila je na Rolan Garosu, samo tri.

Takođe, pet puta je bila najbolja na Završnom Mastersu, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu, 2012. godine, osvojila zlatnu medalju.

Sa sestrom Venus tri puta je trijumfovala u dublu na OI, bilo je to 2000, 2008. i već pomenute 2012, kada je slavila i u singlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading