A ŠTA ĆEMO SAD?! Gorka pilula za Novakove mrzitelje, šta je to ALKARAZ KONZUMIRAO?

Autor:

Sport

22.08.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mnogima promaklo.

A ŠTA ĆEMO SAD?! Gorka pilula za Novakove mrzitelje, šta je to ALKARAZ KONZUMIRAO?

Foto: prinskirintviter

Novak Đoković u finalu Sinsinatija, posle velike borbe u meču od skoro pet sati, bio je jači od Karlosa Alkaraza, publike koja tradicionalno navija protiv njega, ogromne toplote...

Upravo je zbog toplotnog udara prolazio kroz veliku krizu. Igrao se drugi set. Činilo se da neće moći da nastavi, ali je smogao snage i na rođendan svog brata Marka ipak je smogao snage i načinio jedan od najvećih preokreta u istoriji tenisa.

Veliku pomoć, kao i obično, imao je od svojih trenera u boksu, pošto je između ostalog u teškim trenucima dobio energetski bust. U pitanju je, naravno, kreatin, ali u formi pilule, što je mrziteljima poslužilo da pokrenu davno izlizanu temu o sumnjivim supstancama. 

Opet se po društvenim mrežama diskutovalo da li je uradio sve po pravilima, da li je koristio nešto nedozvoljeno... Međutim, promakla im je gotovo identična scena na drugoj strani terena kada je Karlos Alkaraz, takođe u toku meča, od svojih trenera dobio piće u flaši. A, šta ćemo sad?!

Foto: www.profimedia.rs

TIŠINA HEJTERI: Novak

- Ne znam da li vidite, unose mi torbu sa deset flaša različitih tečnosti i ne nosim sa sobom jer je to preteško. Supervizor kada to donosi se zeza i kaže mi stigle su tvoje zlatne poluge - odgovorio je šaljivo Novak na pitanje tokom Australijan opena, kada je sumnju izazvalo piće koje njegov fizioterapeut Miljan Amanović sipa u flašicu, pa na nju lepi papiriće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading