NOLE POSLE OSVAJANJA SINSINATIJA: Jedan od najtežih mečeva u mojoj karijeri! Španac nikad ne umire!

Autor:

Sport

21.08.2023

02:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as nije krio oduševljenje posle pobede nad Alkarazom.

NOLE POSLE OSVAJANJA SINSINATIJA: Jedan od najtežih mečeva u mojoj karijeri! Španac nikad ne umire!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je Masters u Sinsinatiju, pošto je posle epske drame savladao Karlosa Alkaraza, u najdužem meču ikada na tom turniru.

Odmah nakon neverovatnog finala, Nole je izneo svoje prve impresije.

Ludo, ne znam šta drugo da kažem. Teško je opisati. Jedan od najtežih mečeva u mom životu. Nije bitno koji turnir, kategorija, nivo, igrač... Neverovatno, od početka do kraja. Obojica smo prošli kroz toliko uspona i padova. Sve u svemu, jedan od najtežih i najuzbudljivijih mečeva. Zbog ovakvih mečeva i ovakvih trenutaka nastavljam da igram i radim svaki dan - rekao je Đoković.

Govorio je i o rivalstvu sa Alkarazom, koje se ubrzano razvija.

Videli ste, nema tu šta da se kaže. Svako ko je gledao na televiziji video je da ovaj rivalitet postaje sve bolji. Neverovatan igrač, tako mlad, a pokazuje toliko hrabrosti u odlučujučim momentima - dodao je srpski as.

Nakon dodele pehara je usledio i svečani govor.

- Toliko mogu da kažem, a tako malo energije imam. Moram da uzvratim sa poštovanjem Karlosu i njegovom timu. Svi smo ponekad ostali bez reči za ono što radiš na terenu i van njega. Čestitam na svemu do sada. Mnogi nisu uspeli da dođu do tvog nivoa nikada u karijeri. Mnogo sreće tebi i tvom timu u nastavku sezone - rekao je Nole, pa se obratio direktno Alkarazu:

- Dečače, nikad ne odustaješ. Volim to kod tebe, samo bih voleo ponekad da odigraš ovako poen. Španac nikad ne umire? Čuo sam to već - nasmejao je Srbin ceo stadion.

Na kraju je imao i poruku za navijače.

Ponekad ne znam kako me podnosite, ali hvala vam. Hvala što ostajete tu i u teškim trenucima i danas. Ovo je bio rolerkoster. Izgledalo je kao Grend slem finale, čak i više od toga. Svaki meč koji igramo jedan protiv drugog je lud. Nadam se da ćemo igrati u Njujorku kroz par nedelja. To bi bilo lepo. Za publiku, ne znam da li bi to bilo dobro za mene - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading