AL NASR POTVRDIO POJAČANJE OD 60 MILIONA EVRA! Ronaldu stigao saigrač iz reprezentacije!

Autor:

Sport

22.08.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Porta i portugalski reprezentativac Otavio potpisao je ugovor sa Al Nasrom, saopštio je večeras klub iz Saudijske Arabije.

AL NASR POTVRDIO POJAČANJE OD 60 MILIONA EVRA! Ronaldu stigao saigrač iz reprezentacije!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Otavio je sa Al Nasrom potpisao ugovor do juna 2026. godine. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali španski mediji navode da su šeici izdvojili oko 60 miliona evra obeštećenja za portugalskog reprezentativca.

Iskusni vezista (28) je rođen u Brazilu, a igračku karijeru počeo je u Santa Kruzu. Posle toga je igrao za Internasional, pre nego što je prešao u Porto 2014. godine.

Za "zmajeve" sa "Dragaa" je odigrao 282. utakmice i postigao je 31 gol. Igra na krilnim pozicijama i na mestu ofanzivnog veznog fudbalera.

Foto: Al-Nassr FC

Otavio na promociji u Al Nasru

Za reprezentaciju Portugala nastupio je na 14 mečeva i tri puta se upisao u listu strelaca.

- Porto mi je dao sve, zbog ovog kluba sam ono što jesam. Veoma sam zadovoljam svime što sam osvojio i kao što sam uvek želeo, sve je ispalo dobro za obe strane. Došlo je vreme da odem, ali uvek će mi srce biti ovde. Kada sam stigao, bio sam samo još jedan fudbaler više, ali kako je vreme prolazilo uspeo sam da se izborim za svoje mesto. Danas, dok gledam kroz šta sam sve prošao, porodica koju sam stvorio… Odlazim, ali ću uvek biti ovde. Uvek ću biti navijač Porta, moja deca još više - rekao je Otavio na oproštaju od navijača Porta.

Portugalski reprezentativac je peto pojačanje Al Nasra ovog leta. Prethodno su u klub stigli Sadio Mane, Seko Fofana, Marcelo Brozović, Ejmerik Laport i Aleks Teljes, a za svu petoricu, uključujući i Otavija, klub iz Saudijske Arabije izdvojio je 137.600.000 evra. Od zimus je, podsetimo, u klubu i Kristijano Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading