ISPLIVALO NA VIDELO! Otkrivena VELIKA tajna finala između Đokovića i Alkaraza!

Autor:

Sport

22.08.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski as imao je značajnu podršku sa tribina.

ISPLIVALO NA VIDELO! Otkrivena VELIKA tajna finala između Đokovića i Alkaraza!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Ne stišava se euforija posle epskog finala Mastersa u Sinsinatiju, gde je Novak Đoković osvojio 39. pehar ATP turnira iz serije 1.000.

Čak tri časa i 50 minuta trajao je meč dvojice najboljih tenisera današnjice, u kome je srpski as preokretom (5:7, 7:6, 7:6) savladao Karlosa Alkaraza i napravio sjajnu uvertiru za US Open.

Sada su stigle nove informacije sa njihovog finalnog meča, pa je tako španska "Marka" otkrila šta se zapravo dešavalo na tribinama i reči koje je momku iz Mursije vikao njegov trener Huan Karlos Ferero.

- Hajde, poen po poen. Znam da ti je teško, ali ne odustaj. Izdrži, izdrži. Opusti se i nastavi - dovikivao je Ferero svom pulenu, podsetivši ga na polufinale koje je Novak igrao sa Aleksandrom Zverevim.

Nastavio je u istom tonu da savetuje "Karlitosa":

Republika

Foto: Tanjug/AP

Huan Karlos Ferero

- Zverev ga je pre neki dan brejknuo na 5:4.

Ferero je predlagao Alkarazu da pravi duže pauze između poena, kako bi stigao da se oporavi.

- Ako te opomenu, neka opomenu... - nije se zaustavljao Ferero.

Ni to, međutim, nije pomoglo trenutno prvom teniseru sveta, pošto je Novak trijumfovao osvojivši dva seta posle taj-brejkova.

Na taj način Srbin je širom otvorio vrata povratka na čelo ATP liste, obzirom da mu je sada dovoljno da na poslednjem grend slemu u sezoni stigne do drugog ili trećeg kola, iako Alkaraz bude odbranio titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading