NOVAK "PLJUNUO" ZAPADU U LICE: Đoković srušio Alkaraza, pa odneo JOŠ BITNIJU POBEDU!

Autor:

Sport

22.08.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je Nole još jednom svoju veličinu.

NOVAK "PLJUNUO" ZAPADU U LICE: Đoković srušio Alkaraza, pa odneo JOŠ BITNIJU POBEDU!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković zabeležio je u ponedljak ujutru jednu od najvećih pobeda u svojoj karijeri, pošto je u finalu mastersa u Sinsinatiju, posle gotovo četiri sata borbe, savladao Španca Karlosa Alkaraza sa 2:1.

Izgledalo je početkom drugog seta da je sve izgubljeno za našeg asa, koji je jedva stajao na nogama, ali se Novak vratio u meč, a zatim u epskom trileru stigao do pobede protiv trenutno najvećeg rivala.

Samo dan nakon što je slavio u Sinsinatiju, Đoković je stigao do nove pobede, ovaj put van terena, kojom je direktno "pljunuo" Zapadu u lice.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa titulom u Sinsinatiju

Naime, osim borbe na terenu, Srbin je poznat i po svojoj borbi van terena, pošto je osnovao organizaciju PTPA, koja se trudi da štiti prava tenisera i teniserki bolje nego što to rade ATP i WTA organizacija.

Naravno, PTPA je godinama na udaru medija sa Zapada, Novak je konstatno izložen pritiscima, ali je sada stigao do novog trijumfa na tom planu i pokazao koliko je ozbiljan u svojoj nameri da se suprotstavi jakoj mašineriji.

Đokovićeva organizacija je dobila tri nova člana, i to kakva. Novi članovi PTPA su Kim Klajsters, četvorostruka Grend slem šampionka, Markos Bagdatis i Sanja Mirza.

Indijka i Belgijanka su postavljene u Upravni odbor PTPA, dok je Bagdatis postao ambasador organizacije. Sjajna lica i poznati teniseri, dovoljno za novu rukavicu u lice svojim hejterima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading