ISPLIVALA NOVAKOVA TAJNA! Otkriveno koje je PILULE koristio u finalu Sinsinatija! Posle toga OKRENUO je Alkaraza!

Autor:

Sport

21.08.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser Srbije preokertom stigao do pobede.

ISPLIVALA NOVAKOVA TAJNA! Otkriveno koje je PILULE koristio u finalu Sinsinatija! Posle toga OKRENUO je Alkaraza!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković u Sinsinatiju

Spektakularno osvojena titula Novaka Đokovića na Mastersu u Sinsinatiju prepričavaće se i narednih dana. Savladao je u finalu Karlosa Alkaraza preokretom s 2:1, iako je bio na rubu poraza, pošto Španac nije iskoristio meč loptu.

Pokazao je srpski as neviđenu mentalnu snagu, ali je celom svetu u oči upao i detalj kada je tražio posebne pilule od svog boksa. Pošto ih je popio, nastao je momentalni oporavak, posle čega je došla znatno bolja bolja igra i pobednički pehar.

Izgledalo je u jednom trenutku da će Đoković "dići ruke" i da sa svojim medicinskim timom odustati, ali su gledaoci širom sveta mogli da svedoče u prenosu kako je odmahnuo glavom, čime je svojim ljudima potvrdio da ne želi da se preda.

Zatim je na sledećoj pauzi od lekara dobio pilule koje je progutao, zbog čega se čini da one imaju veze sa bolovima kroz koje najbolji ikada prolazi. Nasuprot tome, kada ih je popio, uspeo je da vrati brejk u drugom setu i izjednači rezultat, napravivši meč znatno neizvesnijim.

Foto: Tanjug/AP

 

Đoković je tokom prvog seta, kada je vodio 5:4, vikao na svoje saradnike, zahtevajući da mu donesu suplement. Novak ima 36 leta i u tim godinama se energija gubi znatno brže nego što je bio slučaj pre sedam-osam sezona kada je bio u vrhunskoj formi, a sve češće u pauzama između gemova koristi kreatin, prenosi Sportal.

Upravo je to ono što mu je nedostajalo pored klupe na jednoj od pauza, što ga je izbacilo iz takta, pa je vikao svojim trenerima da mu što pre donesu ovaj suplement.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading