BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ČESTITAO NOVAKU NA TITULI! Đoković mu UZVRATIO ovim REČIMA! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole osvojio 39. Masters u karijeri.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ČESTITAO NOVAKU NA TITULI! Đoković mu UZVRATIO ovim REČIMA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Upornost i suvi kvalitet Novaka Đokovića došao je do izražaja u finalu Sinsinatija, pošto je preokretom srušio Karlosa Alkaraza u spektakularnom meču i osvojio 39. Masters u karijeri.

Nije posustao srpski as ni posle gubitka prvog seta, pošto je u naredna dva uspeo da "slomi" Španca i podigne treći pehar na ovom ATP turniru.

Veliki broj pohvala i čestitki stigao je na Đokovićevu adresu nakon meča, a jedna od njih stigla je i od bivšeg kapitena Crvene zvezde, Vujadina Savića.

Popularni "Giška" je na društvenim mrežama ostavio poruku najboljem teniseru ikada, koji je napisao na svom Instagram profilu da je "Novak najveći".

Foto: Tanjug/AP

Nole podelio objavu Vujadina Savića

Đoković je u međuvremenu podelio tu njegovu čestitku i odgovorio:

- Hvala ti, brate - "revanširao" se Novak, koji je preko svog "storija" otkrio i čestitke koje je dobio od kolega Italijana Matea Beretinija i Čeha Jirija Lehečke, kao i profesionalne skvoš igračice Hanie El Hamami.

Podsetimo, "Karlitos" je u finalu Sinsinatija vodio 1:0 u setovima i imao brejk prenosti u drugom uz meč loptu, da bi Đoković uspeo da se spasi, izjednači na 1:1, pa u još jednom u taj-brejku dođe do treće titule.

Sada je razlika između njih na ATP listi samo 20 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading