OGLASIO SE NOLE USRED NOĆI! Njegova PONOĆNA poruka oduševila ceo SVET! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as osvojio Masters u Sinsinatiju posle više od tri časa igre.

OGLASIO SE NOLE USRED NOĆI! Njegova PONOĆNA poruka oduševila ceo SVET! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Maratonski meč odigrali su Novak Đoković i Karlos Alkaraz na Mastersu u Sinsinatiju, koji je pripao najboljem teniseru ikada sa 2:1 (5:7, 7:6, 7:6).

Bio je to treći osvojeni Sinsinati za srpskog asa, a 39. masters , uz 23 grend slem titule koliko ima u karijeri.

Novaku je mnogo značilo da se revanšira Špancu za poraz u finalu Vimbldona, što svedoči i njegova reakcija posle završnog poena. Srbin je pao na teren, a onda posle zagrljaja sa Karlitosom samo uzeo i pocepao majicu uz gromoglasan urlik.

Samo nekoliko sati kasnije, Đoković se oglasio na društvenim mrežama, podelivši dve fotografije. Na jednoj je cepanje majice nakon pobede protiv Alkaraza u Sinsiju, a druga je takođe cepanje majice, ali iz 2012. godine kada je u finalu Australijan opena posle skoro šest sati maratonskog okršaja savladao njegovog zemljaka Rafaela Nadala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

Zato je bilo jasno koliko ova pobeda znači srpskom asu. Od 25. minuta pogledajte kako Nole cepa majicu 2012. godine nakon što je savladao Rafu.

- Dečače, nikad ne odustaješ. Volim to kod tebe, samo bih voleo ponekad da odigraš ovako poen. Španac nikad ne umire? Čuo sam to već. Ponekad ne znam kako me podnosite, ali hvala vam. Hvala što ostajete tu i u teškim trenucima i danas. Ovo je bio rolerkoster. Izgledalo je kao Grend slem finale, čak i više od toga. Svaki meč koji igramo jedan protiv drugog je lud. Nadam se da ćemo igrati u Njujorku kroz par nedelja. To bi bilo lepo. Za publiku, ne znam da li bi to bilo dobro za mene - rekao je Đoković po završetku meča sa "Karlitosom".

Novak će već posle US Opena imati priliku da pretekne Karlosa Alkaraza, a sa ovakvom formom i onim što mu je potrebno u Njujorku, bilo bi pravo svetsko čudo da se to ne desi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading