SVET JE VIDEO ISTORIJU U SINSINATIJU: Đoković je napravio NAJVEĆI PREOKRET u svojoj karijeri!

Autor:

Sport

21.08.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac nema dilemu da smo u Ohaju videli meč za anale.

SVET JE VIDEO ISTORIJU U SINSINATIJU: Đoković je napravio NAJVEĆI PREOKRET u svojoj karijeri!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je Masters u Sinsinatiju, pošto je u velikom finalu posle epske, nezapamćene, borbe savladao Karlosa Alkaraza rezultatom 2:1 (5:7, 7:6, 7:6).

Meč za titulu u Sinsinatiju trajao je neverovatnih tri sata i 48 minuta, što je najduži meč u istoriji ovog turnira!

Videli smo u Ohaju pravi rolerkoster, delovalo je da Novak ne može da izdrži ogromne vrućine u Americi i da će predati, ali se Srbin na neverovatan način vratio, a zatim i stigao do pobede, posle tri duga seta.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz posle finala u Sinsinatiju

Meč je izazvao veliku pažnju sportske javnosti, brojne teniske zvezde su čestitale obojici tenisera na nestvarnom meču, a jedan od njih je i Greg Rusedski, koji je meč iz Sinsinatija okarakterisao kao najveći Noletov preokret u istoriji.

- Najveći Novakov preokret svih vremena. Nisam video da to može da se dogodi kada je bio set i brejk u zaostatku, mučeći se sa vrućinom. Kakav šampion, kakav igrač. Kako je ovo okrenuo? Ovo će baš boleti Alkaraza. Jedan od najbolnijih poraza, jer je imao potpunu kontrolu nad mečom. Bez dileme, najveći preokret koji je Đoković ikada napravio - izjavio je Rusedski.

Podsetimo, teniski karavan se sada seli u Njujork, gde 28. avgusta počinje US open, a nakon 39. osvojene titule na turnirima iz serije 1000, naš as će probati da osvoji svoj 24. gren slem trofej, još jedna stvar po kojoj je rekorder.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading