OGLASIO SE NAJVEĆI NOVAKOMRZAC! Nije mogao da PREŽALI uspeh Đokovića!

Autor:

Sport

21.08.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki kolumnista Ben Rotenberg komentarisao je osvajanje Noletove titule.

OGLASIO SE NAJVEĆI NOVAKOMRZAC! Nije mogao da PREŽALI uspeh Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Teško je pao uspeh Novaka Đokovića u Sinsinatiju američkom novinaru Benu Rotenbergu. "Dežurni pljuvač" je tu uvek da kritikuje srpskog asa kada beleži loše rezultate, a kada pobeđuje ne propušta da mu nađe manu.

Tako je bilo i posle Noletovog trijumfa na Mastersu u Sinsiju, gde je srpski as osvojio novi pehar u karijeri, savladavši posle tri sata i 50 minuta Španca Karlosa Alkaraza sa 2:1 u epskom finalu.

Najveći Đokovićev kritičar je odlučio da se odmah oglasi, nakon uspeha najboljeg u istoriji, odlučivši da svoj glas da tinejdžeru iz Mursije.

- Da ne budem preterano dramatičan, ali spašavanje 12 od 13 brejk lopti protiv ritern GOAT-a Novaka Đokovića u trećem setu finala mastersa je upravo obezbedila Karlosu Alkarazu moj glas u Njuportu (Kuća slavnih) jednog dana. Da ne kažem da je pre ovoga bio na ivici, ali je**te, ovo sada je bilo nestvarno - napisao je Rotenberg na društvenim mrežama.

 

 

Inače, "Karlitos" je imao vođstvo u setovima od 1:0, uz brejk viška u drugom i meč loptu u taj-brejku, ali je Đoković uspeo da izjednači na 1:1, a potom u novom taj-brejku stigao do titule.

Njemu je stigao veliki broj čestitki, javile su se kolege Mateo Beretini i Jirži Lehečka, ali mu je jedna od najdražih bila od bivšeg kapitena Zvezde Vujadina Savića.

Novak je sada smanjio razliku za Alkarazom na samo 20 bodova i velike su šanse da ga pretekne na tronu već posle US Opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading