OVAKAV NOVAKOV TENIS JOŠ NISTE VIDELI! Đoković igrao na neobičnom mestu

Autor:

Sport

16.08.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole sam napravio teren, skinuo se go iznad pojasa i zaigrao protiv mladih izazivača.

OVAKAV NOVAKOV TENIS JOŠ NISTE VIDELI! Đoković igrao na neobičnom mestu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Novak Đoković započeće noćas, jedan sat iza ponoći, pohod na titulu na mastersu u Sinsinatiju protiv Španca Aleksandra Davidoviča Fokine. Međutim, pre odlaska u Ameriku, prvi put posle dve godine, Nole je punio baterije i održavao formu u Crnoj Gori, a skoknuo je i do Hrvatske. Trenirao je u Teniskoj akademiji Janka Tipsarevića, a odigrao je i jedan neobičan meč i to na nesvakidašnjem mestu.

 

 

Najbolji srpski teniser, nadamo se uskoro ponovo i svetski, je prilikom izleta do Hrvatske jahtom sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom bio i na Korčuli i tamo se družio sa lokalnim klincima. Poželela su tada deca da sa Novakom igraju i tenis, ali nije bilo terena. Taj problem je Đoković rešio za nekoliko sekundi - uzeo je klupu koja je stajala tik uz crkvu, postavio je popreko preko popločanog platoa, a onda su on i deca počeli sa prebacivanjem loptice preko nje kao preko mreže.

Nema sumnje da se Novak dobro zabavio i tom prilikom, klinci jesu sigurno. Ne dešava se tako često da sedite u svom komšiliku a da vam dođe takav sportski as, skine se go iznad pojasa, napravi teren i zaigra sa vama tenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading