NOVAK JE NAORUŽAN I SPREMAN NA SVE: Ameri razmišljaju o Đokovićevom izbacivanju sa mastersa u Sinsinatiju, upleten je i US open

Autor:

Sport

14.08.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biću u bazenu, biću u klubu, biću po celom teniskom terenu i izazivam vas da me izbacite, izmislio je US open "šaljiv" dijalog između Novaka i mastersa na kojem igra i pritom koristio scenu iz popularne serije.

NOVAK JE NAORUŽAN I SPREMAN NA SVE: Ameri razmišljaju o Đokovićevom izbacivanju sa mastersa u Sinsinatiju, upleten je i US open

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je opasan, preti Amerikancima i izaziva ih da ga izbace sa US opena! Najbolji srpski teniser nalazi se u Sinsinatiju i čeka početak mastersa na kojem će krenuti po treću titulu i povratak na prvo mesto ATP liste, ali mu Ameri ne daju mira. Nole je na tlo SAD kročio prvi put posle dve godine jer mu nisu dozvoljavali da uđe u zemlju kao nevakcinisan protiv korone, ali je osim lepe dobrodošlice u Sinsinatiju, dočekan i bizarnim skečom.

Foto: Tanjug/AP

US open strahuje od Novaka

I to ni manje ni više nego od strane US opena! Poslednji grend slem u 2023. igraće se odmah posle Sinsinatija i na njemu će Srbin pokušati da četvrtom titulom dođe do 24. grend slema, kojim bi izjednačio apsolutni teniski rekord koji drži Margaret Kort ali pre Open ere. Međutim, Đokoviću su iz Njujorka poželeli neobičnu dobrodošlicu u zemlju i to sa jasnom aluzijom da bi mogao da ima problema. Naravno, US open, koji ga je 2020. izbacio jer je sudiju Loru Klark pogodio lopticom, svojom objavom aludira na Novakovu zabranu ulaska u SAD, a za neprikladnu prozivku iskoristili su scenu iz popularne serije Sajnfeld.

Evo o čemu se radi. U skeču pod nazivom "Novak Đoković stiže u Sinsinati", u dijalogu preko telefona koji je titlovan, akteri su Džeri Sajnfeld, odnosno masters u Sinsinatiju, dok je sa druge strane žice njegov protivnik Frenk Kostanca, kojeg igra čuveni Džeri Stiler, odnosno Novak Đoković.

Foto: Printscreen/Twitter/usopen

 

Šta hoćeš - upitao je Sinsinati kada je sa druge strane čuo Novaka.

- Upadam. Naoružan i spreman. Biću u bazenu, biću u klubu, biću po celom teniskom terenu i izazivam vas da me izbacite - odgovorio je Đoković, pa je više nego jasno da je u pitanju aluzija na proterivanje zbog KOVID zabrane.

Pogledajte kako je to izgledalo, pa procenite da li je humor Amerikanaca na mestu. Mišljenja u komentarima na objavu su podeljena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading