KATASTROFALNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković se HVATA ZA GLAVU pred Sinsinati!

Autor:

Sport

13.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo teže od ovoga.

KATASTROFALNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković se HVATA ZA GLAVU pred Sinsinati!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković se prethodnih mesec dana odmarao na primorju, gde se pripremao za nastavak teniske sezone.

Noleta sada očekuje masters u Sinsinatiju, koji već večeras kreće u američkom gradu, a osim u singl konkurenciji, srpski as će nastupati i u dublu, što nije svojstveno drugom teniseru sveta.

Naš as će u Sinsiju igrati u paru zajedno sa Nikolom Ćaćićem, a njih dvojica su saznala svoj put do završnice turnira, koji verovatno nije mogao biti teži.

Naime, Đoković i Ćaćić će već u prvom kolu biti autsajderi, pošto će im rivali biti Džejmi Marej i Majkl Venus, koji su na nedavno odigranom Vimbldonu stigli do četvrtfinala. Ukoliko uspešno pređu ovu prepreku, u drugoj rundi ih čeka "pakao".

Voljom žreba, rival srpskom dubl paru u drugom kolu će biti Nil Skupski i Vesli Kulhof, prvi nosioci u Sinsinatiju. Ovaj britansko-holandski par je uspeo da na Vimbldonu, posle dominantnih igara, stigne do titule,  a sada će i u Americi biti prvi favoriti za titulu, tako da je jasno da gore od ovoga nije moglo.

Mogući rivali su im u četvrtfinalu Marsel Granoljers i Horasio Zebaljos, dok u polufinalu mogu na Bopanu i Ebdena ili Gonzalesa i Rože Vaselana.

Podsetimo, u singl konkurenciji je Nole slobodan u prvom kolu, dok ga u narednoj rundi čeka pobednik duela u kome se sastaju Alehandro Davidovič Fokina i Tomas Martin Ečeveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading