GAZDA NOLE SAMO NIŽE NEKRETNINE - Đoković se posle Majamija, Njujorka i Marbelje skućio u Crnoj Gori

Autor:

Sport

07.08.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak u mestu Portonovi poseduje dupleks, iz stana u Majamiju gledao na Atlantski okean, dok je na Menhetnu kupio dva stana. U Srbiji, osim u Beogradu, mir našao na Kosmaju i na Fruškoj gori.

GAZDA NOLE SAMO NIŽE NEKRETNINE - Đoković se posle Majamija, Njujorka i Marbelje skućio u Crnoj Gori

Foto: Shutterstock

Jelena i Novak Đoković u vezi su duže od 15 godina

Novak Đoković je pravi gazda! Najbolji srpski teniser zaradio je 171 milion dolara samo od teniskih nagrada, a računajući sponzorske ugovore njegovi prihodi su nekoliko puta veći, pa se često može čuti da je Nole namirio nekoliko narednih pokolenja.

Mnogi se pitaju gde srpski as ulaže taj novac, a odgovor glasi u nekretnine. Naime, Đoković već godinama kupuje luksuzne stanove, apartmane, kuće i vile na svim meridijanima, a poslednja za koju se saznalo je dupleks u mestu Portonovi u kojoj se trenutno nalazi i puni baterije pred američku turneju, najpre masters u Sinsinatiju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Portonovi

Novak je za novu nekretninu, navodno, iskeširao tri miliona evra a sve kako bi uživao u prelepom ambijentu i imao nadohvat ruke sve što mu je potrebno za uživanje i treniranje u miru. To je ujedno i jedina nekretnina koji je Nole kupio u Crnoj Gori, mada se spekulisalo da je kupio i kuću nedaleko od Kotora, mada za to nema potvrde.

Da Đokoviću ulaganje u nekretnine na moru nije strano svedoči njegova nova baza u koju se redovno vraća. Naime, uz Monte Karlo u kojem je sa porodicom živeo godinama i to u stanu iz kojeg se pruža nestvaran pogled, Novak se skućio u španskoj Marbelji u vili za koju je platio 10 miliona dolara.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novakova vila u Marbelji

U njoj Novak, supruga Jelena i deca Stefan i Tara, kao i ostatak porodice i prijatelji, mogu da uživaju u čak devet soba, osam kupatila, a tu su i zatvoreni bazen, spa-centar, mala bioskopska sala, teretana, kao i prostrani dnevni boravak.


Nole je od 2019. do 2022. bio vlasnik i luksuznog penthausa u Majamiju u elitnom naselju 87 park za koji je iskeširao 5,8 miliona dolara, a onda ga prodao za šest miliona i čak zaradio. Stan od 207 kvadrata imao je tri sobe i tri kupatila, a možda ono najvrednije bila je terasa od 160 kvadrata sa koje se pružao nestvaran pogled na Atlantski okean.
Prema tadašnjem pisanju američkih medija, Novak je 2017. kupio u Njujorku na Menhetnu dva stana ukupne veličine 185 kvadrata čija je vrednost procenjena na 5,4 miliona dolara. Oni su smešteni u kulama koje je osmislio čuveni arhitekta Renco Piano, koji je potpisao i zgradu u kojoj je Noletov pomenuti stan u Majamiju.

 


Međutim, nije se Novak skućio samo na obali. Kada je u Beogradu najčešće boravi u stanu u West 65 na Novom Beogradu. Taj penthaus navodno ima 250 kvadrata, a poseduje i tri garažna mesta. Osim u samom gradu, Đokovići poseduju i svoju oazu nedaleko od Beograda, tačnije na Kosmaju. U pitanju je vila koju su kupili od porodice Karić, tačnije od Jugoslava i Elene, koji se se imanjem često hvalili na društvenim mrežama. Kako se na njihovim fotografijama moglo videti, Đokovići tamo, osim kuće, imaju prostrano dvorište, voćnjak, bazen, pa i manju farmu životinja.

 

 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kuća na Pavlovačkom jezeru

Tek nešto skromnija je Đokovićeva kuća na Pavlovačkom jezezu na Fruškoj gori. Iako tamo vreme uglavnom provodi njegov otac Srđan, Novak kada dođe na imanje nedaleko od Rume može da se udalji od javnosti u vili od 1.200 kvadrata koja poseduje teniske terene, ali i letnjikovac sa direktnim pristupom na jezero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading