DA SE NAJEŽIŠ! Novakov PENTHAUS u Njujorku vredi DESET MILIONA - pogled je NESTVARAN, poznato šta sve Đokovići POSEDUJU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin definitivno zna da uživa.

DA SE NAJEŽIŠ! Novakov PENTHAUS u Njujorku vredi DESET MILIONA - pogled je NESTVARAN, poznato šta sve Đokovići POSEDUJU! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi u Londonu gde pokušava da ispiše nove stranice istorije.

Srpski teniser stigao je do polufinala Vimbldona i još dva koraka ga dele od osme titule na ovom turniru, kao i 24. grend slem pehara u karijeri.

Đoković je na putu ka polufinalu izgubio tek dva seta, a u borbi za finale sastaće se sa Italijanom Janikom Sinerom (petak, 15.00).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Kada završi sa izazovima na Vimbldonu, Đoković će moći da počne pripreme za US Open i, ako sve bude kako treba, pokušaće da stigne do kalendarskog slema (osvajanje sva četiri grend slem turnira u jednoj sezoni). Kada se bude spremao za izazove u Njujorku Novak će imati fenomenalne uslove jer u pomenutoj metropoli ima penthaus vredan deset miliona dolara!

 

 

Mediji su kroz godine u mnogo navrata pisali o stanovima koje su u njegovom vlasništvu, dok je snimak Novakovog penthausa u Njujorku sada osvanuo na jednoj stranici na TikToku, te vrlo brzo postao viralan.

U pitanju su dve odvojene stambene jedinice ukupne veličine 185 kvadrata, koje se nalaze na istom spratu. Veliki bazen, teretana, spa, ogromne terase... Sve ovo Đoković ima na raspolaganju, a uz to je pogled prosto nestvaran i nema dileme da će Novak i ove godine uživati kada bude boravio u Njujorku.

 

 

Ipak, za početak Novak ima obaveze u Londonu i svi se nadamo da će nas već u nedelju obradovati još jednim peharom sa Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading