CRNO NA BELO: Đoković i dalje u MINUSU!

Autor:

Sport

07.08.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz i ove nedelje na tronu svetskog tenisa.

CRNO NA BELO: Đoković i dalje u MINUSU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

I ovog ponedeljka, Novak Đoković zauzima drugo mesto na ATP listi, odmah iza vodećeg španskog tenisera Karlosa Alkaraza. Momak iz Mursije dominira sa impresivnih 9.225 bodova, stvarajući znatnu razliku između sebe i srpskog teniskog virtuoza koji na svom kontu ima 8.795 bodova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Na trećoj poziciji je Rus Danil Medvedev sa respektabilnih 6.360 bodova, osiguravajući svoju poziciju među vodećim igračima sveta. Grčki teniski talenat Stefanos Cicipas napredovao je za jedno mesto I sada je četvrti sa 5.090 bodova, demonstrirajući svoj nepokolebljiv uspon na teniskoj sceni.

Norveški igrač Kasper Rud je skliznuo na petu poziciju, dok se među Top 10 tenisera i dalje ističu Andrej Rubljov, Janik Siner, kao i dvojica Amerikanaca - Tejlor Fric i Fransis Tijafo.

Kada se osvrnemo na srpske tenisere, Laslo Đere je ostvario značajan napredak od tri mesta nakon impresivnog učinka na turniru u Kicbilu. Posle plasmana u polufinale uspeo je da se popne na 35. mesto ATP liste.

Miomir Kecmanović, sa druge strane, iskusio je nazadovanje za dva koraka, te se sada pozicionirao kao 44. teniser na svetu. Dušan Lajović je takođe doživeo pad za jedno mesto, trenutno je rangiran kao 67. teniser na planeti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading