GODINE SU SAMO BROJ: Mesi BRILJIRA u dresu Majamija, Leo ponovo pocepao mrežu! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.08.2023

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac furiozan od dolaska u klub Dejvida Bekama.

GODINE SU SAMO BROJ: Mesi BRILJIRA u dresu Majamija, Leo ponovo pocepao mrežu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U četiri nastupa za svoj novi klub u Konkakaf Ligi nacija, takmičenju koje okuplja timove iz MLS-a i Meksika, Lionel Mesi je briljira sa impozantnih sedam postignutih golova.

U osmini finala, Inter je bio suočen sa eliminacijom od ekipe Dalasa, zaostajući 2:4 sve do 80. minuta utakmice. Međutim, dramatičan preokret je usledio - najpre autogol za rezultat 3:4, da bi samo pet minuta kasnije Mesi pocepao mrežu domaćeg tima za 4:4, postigavši izuzetan gol iz slobodnog udarca na Tojota stadionu u Frisku.

 

 

Pitanje pobednika je odlučeno nakon izvođenja penala. Mesi je preuzeo odgovornost kao prvi izvođač, te uspešno savladao golmana domaćina Martena Paesa. Sva petorica igrača iz gostujuće ekipe ss Floride su bili precizni, a neprecizan za Dalas bio je Pekston Pomikal, koji je promašio penal u drugoj seriji, obeleživši tako dramatičan završetak meča posle kojeg je Inter obezbedio plasman u osam najboljih.

Na trećoj uzastopnoj utakmici, bivši Barselonin as je ponovno zablistao postigavši dva gola. Protiv meksičkog Kruz Azula, postigao je svoj prvi gol za novi klub, a potom je još dva puta zatresao mrežu ekipa Atlante, Orlanda i sada Dalasa, čime je potvrdio da i sa 36 godina poseduje čarobne sposobnosti. Mesi je i dalje neverovatno uticajan igrač, nastavlja da donosi magiju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading