PRIJA MU RAD SA BAHAROM: Mijailović pogodak posvetio ženi i deci!

Autor:

Sport

07.08.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Univerzalac oduševljava svojim partijama od početka sezone.

PRIJA MU RAD SA BAHAROM: Mijailović pogodak posvetio ženi i deci!

Foto: Starsport

Srđan Mijailović

Postigao je Srđan Mijailović prvenac na takmičarskim utakmicama u dresu Crvene zvezde i to na volšeban način kada je u 37. minutu ispalio projektil ka golu Bajića u trijumfu šampiona Srbije nad Napretkom (4:0) u 2. kolu Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Mijailović

- Pokušavao sam i prošle sezone, ali nisam imao sreće, te se dešavalo da ili golman ili okvir gola zaustavi to da se upišem u strelce. Danas je na svu sreću ušla u gol, i presrećan sam zbog toga. Pogodak bih posvetio ženi i deci. Svakako, ne razmišljam o tome da li je ovo početak serije golova, jer je cilj da ekipa igra što bolje, da se nastavi u ovom ritmu - počeo je Mijailović. 

 
U sjajnoj formi od starta sezone igra pouzdani Zvezdin univerzalac.
 
- Prija mi rad sa Barakom Baharom i njegovim stručnim štabom, a to što igram na više mesta u ekipi je samo plus. Lično, igram šta mi se kaže i trudim se da na svakoj poziciji pružim maksimum - podvukao je Mijailović.

U narednom kolu Superlige Srbije crveno-beli će igrati protiv Mladosti u Lučanima, dok će Napredak kod kuće igrati protiv Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading