ALKARAZ SE POŽALIO PRED MEČ 3. KOLA: Španac NEZADOVOLJAN na Vimbldonu!

Autor:

Sport

08.07.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće zaboraviti organizatorima što su mu pomerili meč drugog kola za dan kasnije.

ALKARAZ SE POŽALIO PRED MEČ 3. KOLA: Španac NEZADOVOLJAN na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz je obezbedio mesto u trećem kolu ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je sa 3:0, po setovima 6:4, 7:6, 6:3 savladao Francuza Aleksandra Mulea.

Mučio se prvi teniser sveta neočekivano dugo protiv Francuza, ali je na kraju uspeo da probije otpor svog rivala i obezbedi treće kolo na ovogodišnjem Vimbldonu.

Ipak, ono što mu ne ide u prilog jeste to što će morati da igra dva meča u dva dana, što se Karlitosu nikako nije svidelo.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz na Vimbldonu

- Neće mi biti lako zbog igranja dva dana zaredom, ali nema drugog rešenja. Pokušaću da se što bolje pripremim. Bilo bi neverovatno da igram finale ove godine, još više protiv Novaka. Ali mnogo je mečeva pre toga, ne smem da se opustim. Ima vremena, videćemo da li ću stići do finala ili ne - istakao je španski teniser.

Njegov meč je prvi na Centralnom terenu i počinje u 14 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu, a rival će mu biti Čileanac Nikolas Jari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading