MASKE SU PALE! Teniser koji je sramno NAPUCAO Novaka, otkrio u kakvom je ODNOSU sa Đokovićem! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobrazan gest obeležio je njihov duel u italijanskoj prestonici.

MASKE SU PALE! Teniser koji je sramno NAPUCAO Novaka, otkrio u kakvom je ODNOSU sa Đokovićem! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Za vreme duela osmine finala Mastersa u Rimu, britanski teniser Kameron Nori pokazao je sportsku nekulturu, kada je lopticom na mreži "napucao" Novaka Đokovića.

Britanac je tada odmah podigao ruku u znak izvinjenja iznerviranom Noletu, međutim, nije prišao protivniku kako bi se uverio da možda nije povredio srpskog asa.

Nori se, u međuvremenu, ponovo odlučio da progovori o skandaloznoj sceni, naglasivši da između njega i Đokovića nema mržnje, kao i da su danas u odličnim odnosima.

- U dobrim odnosima smo. Pričali smo i sada je sve u redu. Na kraju dana, on je pobedio i nema tu šta više da se priča - rekao je Nori za "Tajms".

 

 

Titulu na Mastersu u Rimu, podsetimo, osvojio je Danil Medvedev iz Rusije koji je u finalu savladao Danca Holgera Runea sa 2:0 (7:5, 7:5).

Tom pobedom ruski as se vratio na drugo mesto ATP liste pred početak Rolan Garosa, ali ga je rana eliminacija u prvom kolu turnira u Parizu i Novakovo osvajanje 23. grend slem titule u Bulonjskoj šumi, svrgnulo na treću poziciju najboljih tenisera sveta.

Što se tiče Kamerona Norija, britanski as je trenutno na 13. mestu ATP liste sa 2.565 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading