ĐOKOVIĆ KAO DA NE POSTOJI: Organizatori Vimbldona NE ŽELE Novaka u Londonu?

Autor:

Sport

17.06.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako drugačije protumačiti sraman potez čelnika čuvenog turnira?

ĐOKOVIĆ KAO DA NE POSTOJI: Organizatori Vimbldona NE ŽELE Novaka u Londonu?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ušao je u istoriju tenisa pošto je na nedavno završenom Rolan Garosu stigao do 23. grend slem titule i na taj način prestigao Španca Rafaela Nadala na vrhu večne liste.

Srpski teniser vratio se i na vrh ATP liste, a naredni Noletov izazov biće turnir koji je osvajao čak sedam puta - Vimbldon.

I dok Đoković ne može da dočeka da zaigra na prestižnom turniru, čelnici Vimbldona ponašaju se kao da Novak ne postoji. Na zvaničnom video snimku koji najavljuje predstojeće takmičenje, Đoković se pojavljuje tek na jednu sekundu i to pri samom kraju, a da mu je pola lica pokriveno peharom.

 

 

Prednost su dobili Rafael Nadal i Rodžer Federer, ali i Serena Vilijams i mnogi teniseri i teniserke koji nisu ostavili dubok trag na ovom turniru.

Tu se čelnici Vimbldona nisu zaustavili, već su na bilbordima koji najavljuju turnir u prvi plan izbacili Karlosa Alkarasa, Rodžera Federera i Bjorna Borga!

 

 

Zaista, neshvatljiv potez, posebno imajući u vidu da je Novak branilac trofeja na Vimbldonu, da je čak sedam puta osvajao titulu u Londonu, kao i da je trenutno prvi teniser sveta.

Zbog svega ovoga ostaje nam samo da se zapitamo - da li organizatori Vimbldona uopšte žele Novaka Đokovića u Londonu?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maja

17.06.2023 10:25

Boli ga uvo za reklamu glupih Engleza! Provokacije su im debilne.