SJAJNA VEST ZA NOVAKA: Đoković već HLADI ŠAMPANJAC pred Vimbldon!

Autor:

Sport

16.06.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je dobio odličnu informaciju pred turnir u Londonu.

SJAJNA VEST ZA NOVAKA: Đoković već HLADI ŠAMPANJAC pred Vimbldon!

Foto: Tanjug/AP

Mađarski teniser Marton Fucovič je napravio veliko iznenađenje u četvrtfinalu turnira u Štutgartu, pošto je sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5, savladao Amerikanca Tejlora Frica.

Fucovič je odlično započeo duel i već u prvom gemu je oduzeo servis svom rivalu. Tu prednost je uspeo da održi tokom čitavog seta, nije favorizovanom rivalu dozvoli da mu oduzme servis, pa je sa 6:4 stigao do osvajanja prvog seta.

Sličan rasplet smo videli i u drugom setu, nismo videli brejkove u prvih deset gemova, a zatim je Fric prvi popustio ponovo, dozvolio je Mađaru da ga brejkne, a da zatim odservira sjajno i bez problema stigne do velike pobede.

Ovome svakako može da se raduje i Novak Đoković, pošto je Fric vrlo opasan rival na travi, o čemu govori i podatak da je prošle godine na Vimbldonu stigao do četvrtfinala, gde je u pet setova ispao od Rafaela Nadala.

Jasno je da Fric trenutno nije u dobroj formi i od njega ne treba očekivati sjajne nastupe na predstojećem grend slemu, što će dodatno olakšati put našeg Noleta u pohodu na osmi trofej na travnatom turniru, koji počinje u Londonu, 3. jula, a traje sve do nedelje, 16. jula.

U polufinalu turnira u Štutgartu, Marton Fucovič će igrati sa Frensisom Tijafoom, dok će drugi polufinalni par činiti Hubert Hurkač i pobednik susreta u kom se sastaju Rišar Gaske i Jan Lenard Štruf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realno

16.06.2023 20:39

Hahahaha, stavite Novakovu sliku i na vest o vremenskoj prognozi...Kakvi likovi