MUK U ŠPANIJI: Karlosu Alkarasu UGROŽENA karijera?

Autor:

Sport

14.06.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As iz Mursije je udarna tema na Starom kontinentu.

MUK U ŠPANIJI: Karlosu Alkarasu UGROŽENA karijera?

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras imao je ogromnih problema sa grčevima tokom polufinala Rolan Garosa, a zbog stila igre drugog reketa sveta povele su se velike rasprave oko njegove budućnosti.

Španac ima tek 20 godina, a zbog povreda je propustio ogroman broj turnira, uključujući i prošlogodišnji Završni masters, te Australijan open početkom januara.

Na Pirinejima strepe da će Karlosu, ako ovako nastavi, biti ugrožena i karijera, sa čim je saglasan i Šveđanin Mats Vilander.

Karlos bi možda trebao da razmisli da bude manje aktivan na terenu. Da proba da čuva energiju, da ne leti za loptice koje su nemoguće za stizanje. Mečevi na grend slemovima u pet setova su nešto drugačije i posebno - rekao je Vilander za "L'Ekip".

Republika

Foto: Printscreen/Eurosport

Alkaras mora da se menja - Mats Vilander

Proslavljeni švedski as se, tom prilikom, dotakao i GOAT trke, još jednom iznerviravši srpske navijače.

Podsećanja radi, Novak Đoković je u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske savladao Alkarasa sa 3:1, a potom je trijumfom nad Kasperom Rudom overio 23. grend slem titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading